Fysiotherapie Tom Kusse

 

Gezondheid is een toestand van volledige harmonie van lichaam en geest. Wanneer je vrij bent van lichamelijke ongemakken en psychische problemen, openen zich de poorten van de ziel. B.K.S. Iyengar

 

Fysiotherapie Tom Kusse biedt reguliere fysiotherapie aan voor iedereen.

Tom Kusse, de oprichter van onze praktijk, is recentelijk met pensioen gegaan, maar de fysiotherapiepraktijk is onder dezelfde naam en met dezelfde aandacht, denk- en werkwijze voortgezet door fysiotherapeut Andrew Clarke. Naast het aanbod van reguliere fysiotherapie bestaat er samenwerkingsverband met bekkentherapeut Sofia Quintana voor vrouwen met zwangerschap gerelateerd klachten van de bekken, heupen en lage rug.

Acupunctuur, Haptonomie en Manuele therapie is met de pensionering van Tom Kusse en Tjitte Kamminga momenteel niet beschikbaar. Wij wensen ze allebei veel geluk en een goede gezondheid toe.

Ervaart u fysieke klachten, met name tijdens of na het bewegen? Hebben die klachten te maken met pijn, stijfheid, zwakte, coördinatie of conditie? Komen de klachten door een ziekte, overbelasting, blessure, ouderdom of moet u rehabiliteren na een operatie? Wilt u snel en eerlijk geholpen worden? Dan bent u bij Tom Kusse Fysiotherapie op het juiste adres.

40 jaar in de wijk en steeds vernieuwend


 
 
logo.png

Wij zijn aangesloten bij QDNA en vragen onze cliënten mee te werken aan hun klanttevredenheidsonderzoek.