Fysiotherapie bij Fysiotherapie Tom Kusse

Bij de fysiotherapeut kunt u terecht voor allerlei klachten aan uw bewegingsapparaat. Uw fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt u zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse leven kunt voortzetten. Gewoon boodschappen doen, op een verantwoorde manier sporten, weer aan het werk kunnen. U leert hoe u door verantwoord te bewegen verdere problemen kunt voorkomen of beperken. Lees verder »

Acupunctuur bij Fysiotherapie Tom Kusse

Acupunctuur is gebaseerd op de Energetica, de leer van de energieën die werkzaam zijn in het lichaam. Acupunctuur streeft ernaar bij een verstoring het evenwicht tussen die energieën te herstellen. Het evenwicht berust op een ononderbroken wisselwerking, samengaan en tegenstelling tussen de twee tegenpolen, Yin en Yang. Lees verder »

Haptonomie bij Fysiotherapie Tom Kusse

Haptonomie houdt zich bezig met aanraking. Aanraking is de meest directe vorm van communiceren. Door aan te raken en aangeraakt te worden, leren we over onszelf en de ander. Hoe reageer je en hoe reageert de ander daarop? Komt iets over zoals je dacht dat het overkwam? Lees verder »

 

Fysiotherapie Tom Kusse

De Fysiotherapiepraktijk is gevestigd in Scheveningen aan de Westduinweg 30. Fysiotherapie Tom Kusse biedt zowel reguliere fysiotherapie als manuele therapie, bekkenfysiotherapie als sport-fysiotherapie. Wij kijken naar alle aspecten van de mens zowel lichamelijk, psychisch als sociaal, omdat we zien dat mensen daar meer baat bij hebben. Daarom combineren we fysiotherapie met acupunctuur, haptonomie en massage-therapie en geven persoonlijke beweegadviezen. In hetzelfde pand is ook een praktijkverpleegkundige werkzaam. Samen bieden we curatieve en preventieve gezondheidszorg die tot doel heeft mensen te behandelen, te informeren en te adviseren over gezondheidsvragen.