Waarom wij

 
DSC_4859.jpg

De patiënt staat centraal

Wij zien elke patiënt als individu en verstrekken individuele gezondheidsadviezen i.p.v. van standaard protocollen. Dat vertaalt zich in meer tijd en aandacht voor de patiënt.

Kwaliteit

Wij staan geregistreerd in het KNGF-register en scholen ons continu bij. Zodoende maken we gebruik van de nieuwste evidence-based technieken. 

DSC_4907.jpg

Alomvattende benadering van de mens

Wij kijken niet alleen naar de klacht maar naar de hele mens, want elke klacht is anders, en elk mens ook. Elk lichaam reageert anders.

Een prettige en ongedwongen sfeer 

Een bezoek aan de fysiotherapeut moet ontspannen en laagdrempelig zijn. Onze praktijk heeft een prettige inrichting, een ongedwongen sfeer en ruime behandelmogelijkheden.

Makkelijk en snel bereikbaar

Een afspraak is snel en makkelijk in te plannen. Wij zijn goed te bereiken met openbaar vervoer en er zijn voldoende parkeermogelijkheden.

Preventiegericht

Voorkomen is beter dan genezen. Wij onderzoeken zorgvuldig de klachten om de achterliggende oorzaak te vinden. Zo kunnen wij een duurzame oplossing bieden. Bij gezondheidsvragen en na de behandeling geven wij adviezen mee op het gebied van bewegen, voeding, gewicht en algemeen welzijn.

 
 
 

Onze doelen

  • Het zo snel mogelijke herstel van het goed functioneren van het bewegingsapparaat

  • Niet alleen behandelen maar ook te informeren en te adviseren over gezondheidsvragen

  • De beste kwaliteit te garanderen door het toepassen van evidence-based-technieken