Fysiotherapie & Specialisaties

Bij de fysiotherapeut kunt u terecht voor diverse klachten van de structuren van het bewegingsapparaat. Vaak is daarbij sprake van pijn en/of functiebeperkingen in de botten, gewrichten, banden, pezen of spieren.

 
 

Fysiotherapie

Jong of oud, sporter of niet-sporter het maakt niet uit. Fysiotherapie is voor iedereen die een probleem heeft met bewegen en het beweegingsapparaat. De fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt u zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijks leven kunt voortzetten, weer aan het werk kan en of verantwoord kunt sporten/bewegen. 

 
barriga-909452.jpg

Bekkentherapie

Bekkentherapie is voor iedereen die aan pijn lijdt in het bekkengebied. Zwangere vrouwen en moeders ervaren deze pijn vaker maar iedereen kan er last van hebben. Bekkentherapie is een effectieve behandeling voor lage rugpijn, bekkenpijn, bekkeninstabiliteit, urine-incontinentie, diastasis recti (abdominale scheiding) of voorkomt bekken-orgaanverzakking.

 
run-1342619.jpg

Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die wil gaan sporten of sport als hobby of beroep heeft. De sportfysiotherapeut behandelt cliënten die na ziekte of blessures weer aan het werk willen en/of weer willen sporten. Hij begeleidt en adviseert ervaren sporters die hun sport op hoog niveau willen beoefenen. 

 

Beweegadvies

Beweegadvies is in principe voor iedereen. U heeft niet perse medische klachten nodig om een afspraak te maken voor een beweegadvies. Maar de belangrijkste doelgroep zijn patiënten met een chronische aandoening of inactief levenstijl.